Produse naturiste pentru sanatatea ta

Kurtlar vadisi

Etichete:


Aceasta poveste extraordinara, plina de suspans, adrenalina si pericole ce apar la tot pasul, reprezinta o radiografie extrem de realista a ceea ce inseamna lumea interlopa. Desi actiunea se petrece in Istanbul, Turcia,
serialul descrie cu mare acuratete mecanismele care fac zi de zi ca lumea crimei organizate sa functioneze ca un organism inspaimantator de eficient in intreaga lume.

Ingredientele acestui serial care se bucura de un succes incontestabil sunt aluziiile directe la oameni si intamplari din realitatea lumii interlope de azi, ai caror reprezentanti se ascund sub masca respectabilitatii de om de afaceri influent care are acces la cele mai inalte nivele ale puterii de stat.
Consiliul este cea mai puternica grupare mafiota din Turcia si reuneste, prin cei 7 membri ai sai, toate bratele caracatitei numite crima organizata: trafic de droguri, arme, spalare de bani, speculatii financiare dubioase, santaj, prostitutie si orice altceva ce le poate sluji atingerii scopului final, acapararea puterii politice... iar pentru a-si implini obiectivul se supun unei singure legi... legea tacerii.
Dar o astfel de ambitie nu poate trece neobservata nici oamenilor simpli, nici politiei si nici macar serviciilor secrete. Din pacate, eforturile acestora din urma de a contracara acest atact mafiot raman fara rezultate. Iata de ce, intr-o zi, ia nastere Organizatia Sigurantei Publice (KGT), al carei pion principal este Ali Candan, fost agent al fortelor de securitate turcesti active in Kosovo. Infiltrarea sa in structurile crimei organizate are un singur scop, anihilarea acesteia si asigurarea sigurantei statului.(Sursa: Kanal D)